Kapalı Bayanlar Nasıl Giyinmeli? Nelere Dikkat Etmeli?

6 Ağustos 2017 Pazar
Kapandıktan sonra eğer kısa boylu iseniz birçok kıyafeti tercih etmemelisiniz. Açık giyime göre tesettürlü olmak sizler için biraz daha zor olacak ama her zorluğun bir güzelliği vardır. Şimdi sözü fazla uzatmadan sizi daha uzun gösterecek eğer kilolu iseniz daha zayıf gösteren giyim tarzı püf noktaları değinelim.

Çizgili kıyafetler kullanın.

Tesettürlü kısa boylu kadınlar kısa tunikler yerine daha uzun tunik ya da elbise modelleri tercih etmelidir. Elbise modellerinde dikine ya da resimdeki gibi çapraz çizgileri kullanarak boynuzunda uzun ve zayıf görünmenizi sağlayacaktır. Çizgileri kullanırken kesinlikle yatay çizgileri tercih etmemelisiniz. Yatay çizgiler hem sizi daha kilolu gösterip daha bir basık vücut hattınız olmasını sağlayacaktır.


Kısa paça pantolonlar giymeyin.

Sezonun en çok sevilen parçaları olmasına rağmen sizlere üzülerek söylemeliyim ki tesettürlü kısa boylu kadınlar kısa paça pantolon giymekten uzak durmalısınız. Ayak bileğinden daha yaparsın ki pantolonlar sizin boyunuzu olduğundan daha kısa gösterecektir. Bu yüzden en fazla tercih edebileceğiniz kısalık bileğinizin aşağısındaki modeller olmalıdır. Resimdeki kısa paça modeli gibi pantolonları tercih edebilir üstüne tercih ettiğiniz modelleri daha uzun kullanmalısınız.

Yüksek bel etekler seçin.

Yüksek bel etek modelleri tesettürlü kısa boylu kadınların alt bedenini daha uzun göstereceğim bu tür etekler tesettürde tercihte ilk sıralarda olmalıdır. Giydiğiniz yüksek belli etek üzerine onu tamamlayan aynı renklerde ayak bileklerine kadar uzun hırkalar giyebilirsiniz. Uzun hırkalar sizin daha uzun boylu görünmenizi sağlayacaktır.

Kısa tuniklerden uzak durun.

Pantolon giydiğimiz en rahat kıyafetlerden biridir. Lakin tesettürlü bayanlar pantolon giyerken kısa modeller tercih etmemelidir. Kısa boylu kadınlar ise kısa tunikleri pantolon üzerine tercih edip pantolondaki bacak boyunu kısa görünmesini sağlar. Bu yüzden uzun tunik modelleri seçerek ayak bileği ya da dizin daha aşağısında giyinip daha uzun görünmenizi sağlayabilirsiniz.

Tesettürlü kısa boylu kadınlar nasıl giyinmeli hangi modelleri tercih etmeli hangi modellerden uzak durmalı paylaştık. Şimdi vücut şeklinize göre giyim tarzınızı belirlemek artık size kalmış.

0 yorum:

Yorum Gönder